start 20 april, doe je mee?

ja, jij kunt het ook:

een eigen stijl

– in 30 dagen een opgeruimde kast die bij je past
– iedere dag een goed begin met een kast met alleen maar kleding waar je blij van wordt
– altijd iets om aan te trekken

Vaak het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken?

Dat had ik ook

De afgelopen jaren waren tropenjaren
2 kleine kinderen, een huis verbouwen, mijn werk als ZZP-er. Oh ja, en toen kwam Corona er bovenop, een jaar met lockdowns, thuisonderwijs en nog minder tijd voor mezelf. Heel eerlijk? Ik was mezelf echt compleet vergeten en stond onderaan de lijst.

Mijn kledingkast bleek symbool te staan voor mijn leven
Die joggingbroek met slobbervest liet precies zien hoe ik me voelde. Moe, futloos en zonder plezier. Ik keek in de spiegel en was er ineens zo klaar mee. Tijd om mezelf en mijn kast op orde te brengen. Ik bundelde alles wat ik de afgelopen 11 jaar heb geleerd en ging aan de slag. In 2010 kocht ik namelijk een jaar lang geen kleding. Het gaf veel rust om niets nieuws te kopen. Verrassend: zelfs toen ik niets nieuws kocht, droeg ik 80% van de tijd maar 20% van mijn kleding. Ik volgde een opleiding tot kleur- en stijlconsulent. Zo kan ik ook aan anderen uitleggen waarom ze zoveel complimenten krijgen over die ene jurk en ze zich niet fijn voelen in die andere trui.

Ik stopte met het volgen van trends, ik volg mijn eigen stijl
Steeds meer focuste ik me op die 20% kleding die ik wel graag draag. En ik eindigde met een Capsule Wardrobe: een kast met alleen maar favorieten. 30 items, onderling te combineren en passend bij mijn persoonlijke stijl.

Door liefde te stoppen in m’n kast, stop ik liefde in mezelf
Ik accepteer mijn veranderde moederlijf en koop broeken in een maatje groter die me fantastisch staan. Ik focus op mijn beste kleuren, waardoor ik me ook krachtig voel na een slechte nacht. Ik doe geen miskopen meer, omdat ik weet wat mijn behoeftes zijn: ik koop omdat ik dat wil, niet door trends of onzekerheid.

Het lijkt misschien oppervlakkig
Om over kleding te praten terwijl de wereld in brand staat en jij niet lekker in je vel zit. Maar het ontdekken van je eigen stijl, heeft alles te maken met staan voor wie jij wil zijn en goed voor jezelf zorgen. Voor mij maakt het iedere ochtend het verschil. Ik hoef niet te twijfelen over wat ik aan doe. Alles past en alle kleding maakt me blij. Ik mag er zijn en mijn kast helpt me daarbij.

Wil jij ook een kast die bij je past?

Ik help je! We doen het samen, stap voor stap, in 30 dagen

0
vrouwen gingen je voor

altijd iets om aan te trekken en
miskopen voorkomen
nu voor 147 euro
in plaats van 299 euro

Je zag mij al in deze bladen:

‘Waarom moet het altijd veel, snel en goedkoop?’

‘Mode is niet hetzelfde als shoppen’

‘Een capsule wardrobe geeft rust, bespaart tijd en geld’

‘Hoe voorkom je al die miskopen?’

5/5
"Ik was zo iemand die na het krijgen van kinderen meer aandacht besteedde aan de kledingkast van de kids dan aan die van mezelf. In een maand tijd heb ik geleerd welke kleding bij me past en welke kleuren me het mooiste staan."
Marleen Janssen
5/5
"Je verandert binnen een paar weken je mindset! Of je je er nu vol overgave op stort of wat minder tijd te besteden hebt, het is allemaal goed en zonder meer heel waardevol!"

Corrien Ullersma
5/5
Wat ben ik blij dat ik deze cursus heb gedaan! Het is het geld echt waard. Ze is zo behulpzaam en je kan met al je vragen bij haar terecht. De cursus was meer dan alleen kijken naar m’n kledingkast, het heeft ook positief bijgedragen aan m’n zelfbeeld."
Eline Beens

Dit kun je verwachten

30 dagen gaan we aan de slag met jouw stijl, jouw beste kleuren en hoe jij naar jezelf kijkt, met als resultaat:

nu voor 147 euro
in plaats van 299 euro

Overzicht van de cursus

METEEN BEGINNEN
– Je krijgt direct de video’s en het digitale werkboek in je mailbox, dus kunt direct beginnen
– Gratis meedoen met de groep in april 2023, we doen dan 1 stap per week, er zijn in totaal 5 stappen
– Je hoeft niet live bij de groepsstart te zijn, je kijkt alles wanneer het jou uitkomt.
In 30 dagen volg je 5 modules.
– Tijdens de groepscursus krijg je iedere
donderdag opdrachten in je inbox met een pdf-werkboek. Die opdrachten doe je wanneer het jou uitkomt.
– Op een speciaal besloten website deel ik tips, mijn ervaring en kun je veilig al je vragen stellen.

– 3 live sessies op maandagavond om 20:30, je kunt die terugkijken als je er niet bij kunt zijn.
– de flow van de groep helpt en inspireert je om stappen te zetten

JE ONTVANGT 2 BONUSSEN
BONUS 1 – OPRUIMEN

Weg met die balast! Zo vind je een goede bestemming voor kleding die niet meer bij jou past
BONUS 2 – INVESTEREN IN NIEUWE KLEDING

Zo koop je kleding die bij jou en je je leven past & waar je iedere dag weer blij mee bent

in 5 stappen een kast die bij je past

01.

Jouw doelen & dromen

We onderzoeken wat belangrijk is voor jou en wanneer jij blij wordt van jouw kast. We maken een moodboard en inventariseren wat je nu hebt.

02.

Jij & jouw leven

Je gaat met liefde naar jezelf kijken: je bent goed zoals je NU bent. En we kijken welke kleding jouw leven nodig heeft.

03.

Jouw kleuren

We gaan op zoek naar jouw mooiste kleuren en je maakt je eigen persoonlijke kleurenpalet.

04.

Jouw eigen stijl

Tips over pasvorm en combineren. Alles komt samen in jouw persoonlijke stijlpaspoort.

05.

Je kast die bij je past

Samen ruimen we je kast op, zodat alleen je favorieten overblijven. Wat mag je loslaten? En ik deel tips over duurzaamheid.

en.

2 x bonus

Over opruimen en over investeren in nieuwe kleding, zonder miskopen

Voor & na

Dit zijn voorbeelden van de kledingkasten van deelnemers voor en na de cursus. Beweeg met de slider van links naar rechts om het verschil te zien.

@lotgeniet

Before After

Annemiek Mendelts

Before After

@byalex_mats

Before After

Ilonca van Beek

Before After

Het resultaat

In 30 dagen een opgeruimde kledingkast, met alleen maar favorieten en altijd wat om aan te trekken

Klinkt spannend?

No worries, we doen het samen en stap voor stap. Je zult zien dat het antwoord eigenlijk al in je kast hangt.

Doe je mee? JE KUNT METEEN AAN DE SLAG!

nu voor 147 euro
in plaats van 299 euro

5/5

"Dankzij deze cursus weet ik nu welke kleding bij mij past, welke kleuren mij goed staan en wat de truc is om al je kleding in je kast te kunnen combineren. Sinds de cursus heb ik alleen nog maar setjes gedragen waar ik echt blij mee ben. En geloof me, dat voelt heerlijk!"

Renske van de Velde
5/5
"In de cursus legt Laura haarfijn de vinger op mijn zere plek. Wat leuk staat bij een ander, staat niet per definitie ook bij jou. Dat geldt voor kleuren, maar ook voor kledingstukken."
Joyce Bilal
5/5
"De live Q&A’s waren leerzaam en gezellig, ik keek er elke week naar uit! Het bedrag van de cursus heb ik trouwens ruim terugverdiend door kleding te verkopen die niet meer bij mij past!"
Famke Everts
moodboard-maken-duurzaamheid

Klaar voor een kast die bij je past?

nu voor 147 euro
in plaats van 299 euro

Komt het nu niet goed uit?

Herkenbaar, waarschijnlijk vind jij het net als ik moeilijk om tijd vrij te maken voor jezelf?
Juist als je denkt ‘ik heb het druk’, is dit een mooi cadeau aan jezelf. Weet je, als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Als jij jezelf niet op 1 gaat zetten, blijft je agenda en je leven volstromen met alles wat je moet doen voor anderen. Je kledingkast staat symbool voor je leven. Liefde voor je kast is liefde voor jezelf.

Of misschien wil je eerst nog wat dingen afwachten
Misschien wil je eerst nog wat afvallen. Misschien geef je nu borstvoeding of ben je net bevallen. Misschien heb je een burn-out of een andere pittige periode en wacht je tot je in rustiger vaarwater komt.

Mijn advies is: maak je kast geschikt voor je leven NU
Hoe het er volgende maand of over een half jaar uitziet weet niemand zeker. Maar dat je morgen, overmorgen en volgende week kleding aan moet wel. Dus probeer te bedenken waar je NU behoefte aan hebt als je je kast open doet in de ochtend. Zet je kast niet op pauze en je leven al helemaal niet. Het leven is niet pas geslaagd met 10 kilo minder of als je weer een baan hebt. Je verdient het ook NU om jezelf te laten zien.

 

Veelgestelde vragen

Dat bepaal je lekker zelf. Reken minimaal op een uur per week voor de opdrachten, maar hoe meer ruimte voor jezelf je vrij maakt om er mee bezig te zijn, des te meer je eruit kunt halen.

Aan het eind van de 30 dagen is het raadzaam om minimaal een dagdeel vrij te houden om je kast echt op te ruimen. Een hele dag is nog fijner, maar ik snap het goed als dat in deze gekke tijd niet lukt.

Jazeker, je krijgt een link waar je de video’s onbeperkt kunt bekijken. Alleen de live Q&A’s worden i.v.m. privacy van jullie als deelnemer verwijderd. Al is het wel een lekkere stok achter de deur om het tempo van de cursus te volgen.

Je ontvangt de opdrachten in je mailbox als een PDF-bestand. Die kun je uitprinten en invullen, maar een leuk schriftje waar je de antwoorden in schrijft werkt ook. Het is mogelijk om een geprint versie van het werkboek bij de cursus te bestellen. Je ontvangt hierbij meteen 12 knipvellen in de 12 kleurtypes om je kleurenpalet mee te maken.

De achtergrondinformatie en tips deel ik via een geheime website. Als je meedoet aan de cursus ontvang je toegang tot deze site.

Ja, via de besloten website. Iedere week heeft een speciale plek waaronder je al je vragen kwijt kunt. Ook is er 3 keer op maandag om 20:30 een live Q&A over het thema van die week, waar je aan mee kunt doen. Als je daar niet live bij kunt zijn, kun je je vragen vantevoren inleveren. De Q&A’s kun je terugkijken.

Nee hoor, dat bepaal je zelf. Ik help je wel om jouw eigen kleurenpalet te ontdekken, ook als je nu vooral zwart draagt.

Nee, juist niet. We gaan winkelen in jouw eigen kast, dat is de basis. Ik leer je wel hoe je op lange termijn verder kunt bouwen aan je kast die bij je past. Dus als je juist toe bent aan wat nieuws, kun je ook met de cursus uit de voeten.

Ha, wat fijn dat je bewust consumeert. Veel vrouwen vinden hun kast opruimen het moeilijkste deel van de cursus, dat kun je dan mooi overslaan. Ik zie vaak dat vrouwen die zo duurzaam mogelijk leven moeite hebben om geld uit te geven aan materiële zaken (ik voel me ook vaak ongemakkelijk als ik iets nieuws heb gekocht). De cursus helpt je om miskopen te voorkomen en voor de lange termijn te investeren in je eigen stijl, duurzamer wordt het niet. En de tips zijn extra goed toe te passen op een vintage garderobe, omdat die veel meer eigen is dan een fast fashion kast.

Er zijn ook opvallend veel cursisten (bijna de helft) die hun kast de afgelopen jaren verwaarloosd hebben. Vaak omdat ze weinig tijd besteden aan zichzelf, bijvoorbeeld omdat ze moeder zijn geworden. Daar staan we in de cursus uitgebreid bij stil en het kan een mooi startpunt zijn om wat meer liefde aan jezelf te geven.

Als je nu een kaartje koopt kun je direct beginnen. Ook doe je gratis en automatisch mee met de groep die start in april.

Stuur me dan binnen 14 dagen na start van de cursus een mail op info@lauraenjames.com, dan krijg je je geld terug.